Om oss

Vi ska försöka blanda ganska rejält mellan givarna på den här sidan. Med detta menar vi att vi ska täcka olika områden. Både sådana som vi själva har lång erfarenhet av – privat och karriärmässigt – och sådant som vi själva skulle vilja veta mer om.

Det kan handla om tandvård i det ena inlägget, bara för att i nästa handla om renovering, golvslipning, målning eller om takläggning. Detta bara för att se att det tredje inlägget i sin tur handlar om skilsmässor och vårdnadstvister. Vi kommer utöver detta även att titta närmare på teknik, på företagande, på marknadsföring och på juridiska frågor som rör både privatpersoner och företag.

Den röda tråden kommer att vara att det inte finns någon sådan. Samma sak gäller taket: vi kommer att ha ett högt tak och vi kommer att våga ta ut svängarna och ställa de där obekväma frågorna som de flesta kanske har inom sig. Målet är att ge information om olika ämnen, komma med nya infallsvinklar och att skapa en sida som stillar nyfikenhet.

Förhoppningen är att du, genom att läsa våra artiklar, kan få lite nya idéer, mer kunskap och lite mer kött på benen för att ta dig an olika saker i din vardag. Välkommen.