Flyttfirma Solna – vanliga frågor

Funderar du på att anlita en flyttfirma i Solna för din flytt? I så fall har du gjort ett bra val, men du måste även tänka på vissa saker innan du skriver under ett avtal. Att anlita en flyttfirma i Solna är den enkla, smidiga och prisvärda lösningen på det stora problem som en flytt i Stockholm kan innebära.

Men det kan också förvandlas till en mardröm om man har oturen att välja fel flyttfirma och genom detta hamna i en konflikt gällande exempelvis skador på bohag eller om saker som försvunnit. Vi ska här nedan, genom att svara på några vanliga frågor, försöka ge dig lite information och tips om att välja flyttfirma i Solna:

Hur hittar jag rätt flyttfirma i Solna?

Var alltid noga med att söka omdömen på nätet och se till att få referenser innan du skriver avtal. Läs även igenom detta innan och se till att det inte finns några oegentligheter i det. Kolla alltid att flyttfirman har försäkringar och tar ansvar om någonting skulle bli fel. Kommunikationen är viktig: du ska känna att företaget förstår dina behov och att de avsätter tillräckligt med personal för att klara uppdraget inom den tid ni kommit överens om. Mycket av detta är också ditt ansvar. Har du en massa tunga möbler – säg till innan!

Kan jag använda Rut-avdraget?

Ja, sedan en tid tillbaka så räknas flytthjälp som en hushållsnära tjänst och det ger dig en möjlighet att dra av halva kostnaden för det arbete en flyttfirma i Solna lägger ner. Kombinera gärna detta med exempelvis flyttstädning – av samma flyttfirma – och så en heltäckande tjänst och en riktigt smidig flytt.

Vilka fördelar finns med en flyttfirma?

Utöver att du får en smidig flytt så blir den även säker. Med rätt flyttfirma i Solna vid din sida så bärs och transporteras hela ditt bohag säkert mellan de båda bostäderna. Dessutom slipper du hålla på att ordna med flyttbil och med att få kompisar att ställa upp som bärhjälp.