Flyttstädning Stockholm – välj en städfirma 

Alla som någon gång har flyttat vet också att det värsta kommer på slutet. Då man väl är klar med att ha packat, burit och transporterat ett helt bohag så måste man återvända till den gamla lägenheten för att genomföra en flyttstädning. En flyttstädning i Stockholm som A) innebär att allt ska städas och B) som ska ske när man är slutkörd både mentalt och fysiskt. 

Att många därför säger – aldrig mer – i samband med en flyttstädning i Stockholm är därför inte så konstigt, men frågan är om det går att tänka så? Sant är att man aldrig mer behöver genomföra en flyttstädning i Stockholm på egen hand, men lika sant är att det handlar om en obligatorisk sak att göra. 

Hitta rätt städfirma i Stockholm 

Det vi menar är att du inte behöver städa själv utan att du med fördel kan anlita en städfirma för detta. Idag finns det många städföretag i Stockholm som specialiserat sig på tjänsten och där du dessutom kan använda ditt rut-avdrag och dra av halva kostnaden för arbetet. Vårt råd är att du tar den hjälpen och att du, genom detta, kan fokusera på att komma på plats i den nya bostaden.

 Det handlar emellertid också om att välja en seriös partner. Långt ifrån alla städföretag erbjuder samma kvalitet som du har rätt att förvänta dig. Här nedan kommer därför några tips om hur du kan agera för att hitta en pålitlig städfirma för din flyttstädning i Stockholm

  • Omdömen. Kolla alltid omdömen online och komplettera gärna detta med att be om nummer till tidigare kunder. Referenser är en viktig detalj. Finns inga sådana – då kan du med fördel fråga dig varför? 
  • Garanti. Vad händer om flyttstädningen underkänns av de nya ägarna? Städfirman bör garantera att de städer om och korrigerar de brister som finns. 

Priset. Stirra dig inte blind på en billig prislapp. Med Rut så blir det ändå prisvärt. Ta in offerter – givetvis – men välj ett företag någonstans ur mitten rent kostnadsmässigt.