Flyttfirma fixar flytten från Täby

Om man har tagit beslutet att flytta från Täby när man håller på att bilda familj – i slutet av en graviditet – så är det bra att man kan anlita en flyttfirma.

Sandra längtade tillbaka till Värmland. Det har börjat som en smygande känsla som bara poppade upp ibland, men sedan hade den gjort sig påmind allt oftare. Alltså hade hon bearbetat sambon ett tag – försökt få honom med på att flytta. Han var uppvuxen i Täby och det var där de hade hittat sin första gemensamma bostad. Nu hade de bott i lägenheten i sex år, och nu var första barnet på väg.

Det var säkert graviditeten som hade lett till att Sandra börjat längta tillbaka till sina rötter. Och de skulle förstås behöva flytta i vilket fall som helst. Lägenheten var för liten nu när de skulle få barn. De behövde hitta något större.

Flyttfirman kommer väl till pass

“Du kan få jobb på pappas snickerifirma”, sa hon till sambon. “Och jag hittar säkert något när föräldraledigheten är slut. Undersköterskor behövs överallt. Fast med tanke på min mage så får vi nog ta hjälp med flytten förstås. Vi kan väl anlita en flyttfirma i Täby, så behöver det inte bli så jobbigt?”

Det var tur för Sandra att hon börjat arbeta för flytten redan tidigt under graviditeten. När sambon hade gett med sig, lägenheten var uppsagd och hus hade köpts i Hagfors så var hon i åttonde månaden. Flyttfirman kom verkligen väl till pass.