Dags för catering?

Ska du anordna en tillställning och funderar på catering? Men du är kanske inte helt säker på om cateringfirman kan ordna det du behöver? Läs då denna text!

Catering är till för att underlätta för festfixaren. När någon annan fixar maten till festen, kan värden koncentrera sig på andra uppgifter. Och det allra viktigaste: under festen har hen faktiskt tid att faktiskt umgås med gästerna. Men kan man ha catering till vilken tillställning som helst?

Svaret är lika kort som enkelt: ja! För festen, brunchen, möhippan, bolagsstämman, bröllopet, konferensen. Eller varför inte det speciella “jag är för trött för att laga mat denna enkla fredagskväll, vi beställer catering istället”-tillfället. Oavsett om det är en brakfest med flera hundratals deltagare eller en liten intim middagsbjudning, så finns det en firma som kan fixa detta.

Catering innebär många olika alternativ

Med catering kan ni få just precis det som ni vill ha och behöver. Kanske en lyxig trerättersmiddag eller en fräsch lunchbuffé? Husman, asiatiskt eller mat med inspiration från medelhavet? Måhända ska ni ställa till med julbord på kontoret? Fast ibland är det de lättare varianterna man vill ha, såsom små tilltugg i form av kanapéer eller smörrebröd.

De flesta cateringfirmor har en hemsida där du kan kika in deras utbud. Vilka menyer de erbjuder och vad det kostar att anlita dem. Ibland får man skicka in en förfrågan om offert. Priset kan variera, bland annat beroende på hur många ni är. Men efter en enkel googling har du nog märkt att catering är för alla slags tillfällen!