Målare i Stockholm är högst mänskliga

I Stockholm finns det duktiga målare som går att diskutera och fika med. De robotar som målar får istället finna sig i att hålla till inom industrierna.

Det finns verkligen gott om skickliga hantverkare i Sverige. Man får väl ändå vara glad att det inte är alla sorters arbeten som kan utföras av robotar, utan att det fortfarande finns behov av riktiga människor. Tänk dig själv hur det skulle vara att ta emot en robot i hemmet istället för en proffsig målare, när du vill ha något målat där hemma.

Tanken på en robot kanske lockar en del. Det kan onekligen se ganska häftigt ut när såna är i arbete. Och du skulle slippa att skämmas över att det är dåligt städat hemma. Sånt bryr sig inte en robot om. Men skulle du kunna diskutera färgval och de speciella utmaningar som finns? Knappast. Och den gemensamma fikapausen skulle nog bli en rätt stel tillställning.

Ge din målare några vänliga ord

Men nu har det alltså, som väl är, inte gått fullt så långt inom utvecklingen när det gäller måleriarbeten. Säkert finns det någon industrirobot som sköter lackning av bilar eller liknande. Men där kan de få stanna. I Stockholm hyllas istället de människor som är skickliga inom sina hantverk.

Om du vill ha något fixat i hemmet så finns det således många duktiga målare i Stockholm som du kan välja mellan. Och när en sån kommer hem till dig kan du gott kosta på dig några vänliga ord. Tänk på alternativet.