Ta hjälp av rusta och matcha i Stockholm

Att komma ur arbetslöshet kan vara ett svårt steg att ta. Då kan man ta hjälp av programmet rusta och matcha i Stockholm för att komma in i arbetslivet igen.

Olof visste inte vad han skulle ta sig till. Han var innerligt trött på alla ströjobb han hade haft sista tiden. Senaste fasta jobbet var ett antal år tillbaka i tiden. Han hade fått gå på grund av övertalighet och efter det har det varit kört med att hitta ett vettigt jobb. Depressionen hade ibland hängt som ett svart moln ovanför honom när det varit som jobbigast.

Ett tag försökte han arbeta som vikarie inom äldrevård, förskolor och skolor. Ett på sitt sätt givande jobb, helt klart. Dock inget han ville göra i längden. Dessutom var det inte hans grej att jobba på inringning och inte kunna planera sin dag. Inte med barn varannan vecka, det fungerade inte alls.

Rusta och matcha i Stockholm ger en knuff in i arbetslivet

Hans kompis Cattis hade sett ett TV-inslag om projektet rusta och matcha i Stockholm. Hon tyckte han skulle kolla upp det. Inslaget hade handlat om flera företag som arbetade som leverantör av rusta och matcha i Stockholm.

Något företag borde kunna vara en match för Olof och ge honom ett jobb. Han bestämde sig för att ge programmet en chans. Hade han tur så var det ju faktiskt en väg mot ett arbete. Han längtade efter den sociala samvaro som ett jobb ändå ger. Det var värt att ta chansen på alla sätt och vis.